Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Komputer do cs

Zingo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojęcia gdzie to napisać , więc zrobię to tu i jeśli bedzie to zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Chodzi tu o to że mam zamiar kupić komputer, ale chce to zrobić na giełdzie komputerowej. Tam mogę do nich zadzwonić i powiedzieć co chce , a oni mi to zamontują. Oni "budują" komputery. I teraz moje pytanie , jakie mam wziąć części do tego komputera , chodzi tu o procesor , kartę graficzna itp. Komputer ma służyć do gier typu cs. Proszę o doradzenie mi w tej sprawie, za pomocy góry dziękuje.

Opublikowano

Koputer pod cs'a kupisz za 400zł.

Myślę, ze procesor Intel(najtanszy) 1,81ghz. z 512mb ramu i karta GeForca z 256mb jeśli chcesz aby był tani.

donGURULusku

Opublikowano

Najlepiej żebyś miał dobry procesor, żebyś miał dużo fps

No i jakąś przyzwoitą kartę graficzną

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Nie chce żeby był tani bo tanie to zawsze gówno. Chce coś co będzie na prawdę bardzo dobre , a nie jakieś gówno co znajdę na śmietniku bądź kupie za 400zl. Chce mieć na prawdę dobrego kompa, cena nie gra roli , a was pytałem tylko o to jakie parametry najlepiej wziąść.

Opublikowano

4 rdzenie, 6GB ramu, Palit GeForce GTS 450, 1/2 TB dysku.

I jedziesz z wszystkimi grami. Co do mojego wcześniejszego wpisu, chcąc kompa do "csa" miałem na mysli stary, zwykły komputer. Było mówić od razu, że do BF3 ;)

donGURULusku

Opublikowano

Wymagania systemowe

Minimalne: procesor 500 MHz, 96 MB pamięci RAM, karta graficzna z 16 MB pamięci RAM, system Windows XP, mysz, klawiatura, połączenie z Internetem

Zalecane: procesor 800 MHz, 128 MB pamięci RAM, karta graficzna z 32 MB pamięci RAM, system Windows XP, mysz, klawiatura, połączenie z Internetem

Wymagania ze steam ;D

2gb ramu, procek 2.70 ghz, karta 516 i latasz ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...